http://vvs-kompaniet.se/googlee027c3de86e3bd56.html

   Ring oss direkt: 076-814 10 33

Värmepumpar

För oss på VVS kompaniet är det viktigt att du som kund känner trygghet med oss och vårt arbete. Vi värnar om att du ska få en personlig kontakt och känna att vi tar ett helhetsansvar för dig som kund i ditt val av värmelösning från början till slut. Vi på VVS Kompaniet erbjuder dig som kund ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom ditt hus energibehov, dimensionera för rätt val av värmepump samt tar fram en offert för montage av värmepump till ditt hus. Vi säljer och monterar  värmepumpar, där vi kan erbjuda dig som kund en brett utbud av värmepumpar för såväl berg, jord, sjö och luft.
Berg-, jord- och sjö värmepump

Genom att utnyttja solvärme som lagras i berggrunden, jorden och sjön kan man konvertera den för ge värme och varmvatten  till din fastighet. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning från offert och montage till överlämnande och genomgång av din installation. 


luft-vatten värmepump

En luft-vatten värmepump utvinner energi från uteluften. Då krävs inga övriga förberedelser för montage så som borrning, plöjning av jordslinga eller sjöslinga. En luft-vatten värmepump utvinner energi från uteluften med hjälp av en utedel som placeras utanför fastigheten som sedan kopplas ihop med ditt värmesystem för att ge värme och varmvatten till din fastighet.  

Luft-luft värmepump

Luft-luft värmepump utvinner energi från uteluften och är ett bra alternativ för dig som inte kan borra, plöja ned jordslinga eller lägga sjöslinga. En luft-luft värmepump är ett bra komplement till framförallt fastigheter med direktverkande el eller fritidshus. En luft-luft värmepump kan endast producera värme till din fastighet. 

tillbehör

Vi erbjuder en mängd olika lösningar som passar just ditt behov. Vissa vill styra värmepumpen vart du än befinner dig medan andra vill kunna värma poolen med hjälp av värmepumpen. För oss är det viktigt att du inte ska behöva oroa dig över din värmeanläggningen samt känna att du kan slappna av och lägga din tid på annat. Ta kontakt med oss och se vad vi kan erbjuda dig. 

Kontakta oss redan idag och få ett kostnadsförslag

http://vvs-kompaniet.se/googlee027c3de86e3bd56.html